СБУ викрила в’язня-агента фсб, який після виходу з тюрми мав допомагати російським ДРГ на півночі України

Контррозвідка Служби безпеки зірвала нові спроби фсб створити власну агентурну мережу у прикордонних районах на півночі України. Зловмисники мали збирати розвіддані про Сили оборони та сприяти прориву російських диверсійно-розвідувальних груп

108
детальніше
фсб намагались організувати в трьох областях постановочні «акції протесту» до Дня Незалежності (ВІДЕО)

Служба безпеки України запобігла планам фсб використати родичів українських військових для загострення суспільно-політичної ситуації у Київській, Житомирській і Полтавській областях напередодні Дня Незалежності України.

200
детальніше
Житель Житомирщини, який був завербований російським фсб, отримав завдання встановити «жучки» в кулуарах Верховної ради (ВІДЕО)

Контррозвідка Служби безпеки викрила факт вербування спецслужбами рф працівника підрозділу забезпечення Управління справами Апарату Верховної Ради України.

324
детальніше
Завербований фсб рф – на Житомирщині викрили місцевого жителя, підозрюваного у державній зраді

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури, на підставі зібраних слідством фактів, місцевому жителю повідомлено про підозру у державній зраді, тобто, умисно вчиненому громадянином України на шкоду економічній та інформаційній безпеці України: надання іноземній державі та її представникам допомоги у проведенні  підривної діяльності проти України (ч. 1 ст. 111 КК України). 

310
детальніше