На Житомирщині обрали переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей» – 2023 (ФОТО)

На Житомирщині обрали переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей» – 2023 (ФОТО)

На Житомирщині відбулося засідання обласного конкурсного журі в рамках проведення  Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023. Про це повідомляє пресслужба Управління інспекційної діяльності у Житомирській області.

«Участь в конкурсі взяли діти віком від 6 до 18 років – учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв та вихованці позашкільних навчальних закладів.

Так, до Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці з різних районів Житомирської області надійшло 210 малюнків від дітей. 

Компетентне журі, до складу якого увійшли представники Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці, обласного учбово-курсового комбінату ЖКГ та Департаменту освіти та науки Житомирської обласної військової адміністрації, обрали переможців у 3 вікових категоріях», – йдеться у повідомленні.

Далі малюнки будуть надіслані організаторам конкурсу – ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» (м. Київ), де разом з малюнками інших переможців регіональних турів зі всієї України візьмуть участь у фіналі конкурсу, який відбудеться у квітні 2023 року.

Перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років

1 місце – Нестерчук Ілля Олексійович, 10 років, с. Глибочиця Житомирського району – «Бережи себе»;

2 місце – Дичук Данііл Вадимович, 9 років, смт Пулини Житомирського району – «Безпека праці – безпека життя»;

3 місце – Талько Костянтин Михайлович, 10 років, с. Андріївка Житомирський район – «Охорона праці – моє майбутнє».

Друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років

1 місце – Боровська Таміла Сергіївна, 11 років, с. Двірець Житомирського району – «Щоб у безпеці завжди ми жили. Мої батьки …Мій тато і матуся!»;

2 місце – Кіщук Вероніка В’ячеслалівна, 13 років, м. Коростень Житомирської області – «Охорона праці – запорука життя»;

3 місце – Мартинець Софія Віталіївна, 14 років, с. Сінгури Житомирського району  – «Щоб безпечно працювати, охорону праці треба знати!».

Третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років

1 місце – Мельник Тимофій Павлович, 17 років, м. Малин Коростенського району Житомирської обл. – «Охорона праці очима дітей»;

2 місце – Циганенко Вікторія Василівна, 15 років, с. Пряжів Житомирського району – «Охорона праці – охорона життя»;

3 місце – Брюховець Дмитро, 16 років, м. Житомир – «Охорона праці в ваших руках!».

Довідково. Конкурс проводиться до Дня охорони праці в Україні. Ця дата відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006.