У Радомишльській громаді відкрився комфортний простір відновлення і підтримки жінок вразливих категорій «Незламна Я»

У Радомишльській громаді відкрився комфортний простір відновлення і підтримки жінок вразливих категорій «Незламна Я»

Відкриттю ХАБу передувала робота команди жінок, які переїхали до Радомишля у зв’язку з війною з Херсону Людмили Кузьменко та Людмили Абсави. Проєкт підтримали  не лише міжнародні партнери, а Радомишльська міська рада на чолі з головою Володимиром Тетерськеим. І перші зустрічі в рамках проєкту відбувалися в Бізнес Хабі міської ради. Про це повідомляє пресслужба Радомишльської міської ради.

«Проєкт «Незламна_Я» реалізується ГО «Глобальний погляд» у межах програми «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії. Він зорієнтований не лише на жінок-переселенок із прифронтових територій, родин військовослужбовців, а і жінок із інвалідністю, волонтерок та тих, хто потребує спілкування та допомоги. У рамках його реалізації  жінки зможуть отримати психологічну  допомогу та підтримку фахівців, взяти участь у тренінгах та заняттях, згуртуватися навколо допомоги тим, хто її потребує», – йдеться у повідомленні.

А ще – це простір, де жінки зможуть відволіктися, щось обговорить, пожартувати, знайти шляхи рішення нагальних життєвих питань і, врешті, помріяти.