Скільки коштує нині замінити старий котел на новий та які послуги пропонують у клієнтському просторі 104.ua (ВІДЕО)

Газовики взялися демонтувати старий котел. Господарка будинку каже, це обладнання слугувало їй понад 20 років, але вже віджило своє, тож довелося шукати заміну.

«Останні два роки ми мучились з ним, тому було прийняте рішення замінити його на більш новий, сучасний котел. Я декілька місяців відвідувала різні сайти, дивилась. Але оскільки не спеціалісти, вирішила не ризикувати», — говорить споживач АТ «Житомиргаз» Олена Сковронська.

Після довгих пошуків, понад усе, зізнається жінка, боялась натрапити на шахраїв, тож обрала офіційну компанію АТ «Житомиргаз».

«Я звернулась на «104юа», залишила заявку, мені буквально цього ж дня передзвонили і ми домовились про зустріч. Уклали договір, мені допомогли підібрати котел на заміну і в принципі все. Я тут же оплатила, мені виставили рахунок, я оплатила суму і сказали чекайте упродовж місяця. Ось місяць минув, сьогодні радісний день», — каже споживач АТ «Житомиргаз» Олена Сковронська.

Майстер компанії каже, для цих клієнтів підібрали котел за параметрами попереднього, він аналогічної потужності у 20 кіловат і працюватиме навіть якщо відключать світло, на монтажні роботи пішло декілька годин.

«На даному об’єкті проводиться заміна газового котла згідно пакетної пропозиції. Тобто, без зміни потужності, цільового призначення та системи димовідведення. Даний котел ми також беремо на 5 років при умові, що буде проводитись технічне обслуговування щороку», — розповідає майстер відділу технічного обслуговування АТ «Житомиргаз» Андрій Забродський.

Олена ж каже, важливо для неї було і те, аби після придбання обладнання не довелося додатково шукати фахівців, які б його підключили. А в Житомиргазі у вартість входили й усі монтажні роботи.

«У вартість договору входить і вартість котла, і монтажні роботи. Тим паче, що вони будуть виконуватися спеціалістами, це якраз і є гарантія якості, тому було прийняте таке рішення», — розповідає споживач АТ «Житомиргаз» Олена Сковронська.

У компанії додають, на вибір є котли на будь-який смак та гаманець клієнта. Обрати споживачі можуть і вітчизняну марку, і обладнання від провідних іноземних компаній. Окрім цього у клієнтському просторі «104 юа» абоненти можуть придбати газові плити, конвектори, сигналізатори газу та модеми, які автоматично передають показники лічильників без звернення в клієнтський простір чи передачі їх іншими способами, що дозволяє економити свій час.

«На сьогоднішній день ми можемо запропонувати клієнту котли вітчизняного виробництва від 8 до 15-ти тисяч, а також ми маємо котли власного імпорту. Котли 104 юа, до речі, дуже зручні для споживачів. На сьогоднішній день цінова політика їх становить в районі 16-17-ти тисяч в залежності від тих параметрів, які потрібні нашому споживачу», — каже менеджер з продажу мережі АТ «Житомиргаз» Олександр Вербельчук.  

Придбати котел в АТ «Житомиргаз» вирішила і житомирянка Наталія. Каже, довго вагалася у виборі. На цій компанії вирішила зупинитися, тому що тут усе офіційно, а спеціалісти контролюють усі процеси.

«Новобудова, потрібне газове обладнання, тому прийшли за консультацією для того, щоб встановити правильне обладнання. Яке необхідне для нашого будинку. Тому, що Житомиргаз надає такі послуги, вони продають це обладнання і можуть проконсультувати, і також встановити, щоб це було правильно. І вони мають на це відповідні документи», — говорить споживач АТ «Житомиргаз» Наталія Ковальчук.

«Звертаючись до нас на клієнтський простір клієнт отримує максимальний сервіс в короткий термін і супровід від початку звернення до встановлення, і пуску газу», — зазначає менеджер з продажу мережі АТ «Житомиргаз» Олександр Вербельчук.

Замовити послугу, яка потрібна саме вам ви можете у найближчому 104.юа клієнтському просторі.