«Полісся» поступилось першим місцем у турнірній таблиці: «Оболонь» випереджає (ВІДЕО)

168

ФК «Оболонь» зайняв перше місце у турнірній таблиці після перемоги над «Поліссям». Матч відбувся 23 квітня на Центральному стадіоні Житомира. Завершився з рахунком 0:1 на користь гостей.

«Ми зіштовхнулися з дуже дисциплінованою обороною суперника. Те, що пропустили, це була фора для нашого суперника. Суперник дуже дисципліновано, організовано зіграв, ми не знайшли, що предявити», — каже головний тренер ФК «Полісся» Юрій Калітвінцев.

Єдиний гол матчу у середині першого тайму спільно забили півзахисник «Оболоні» – Тарас Мороз та нападник ­– Максим Єрмоленко. Однак у протокол гри записали останнього.

«Сама основна задача – виграли. Оце саме основне завдання стояло. В якихось стратегічних, технічних, тактичних моментах були помилки і над цим треба працювати. Але хлопці витримали, був дуже насичений бій», — сказав головний тренер ФК «Оболонь» Сергій Ковалець.

У другому таймі «вовки» намагалися реабілітуватись, але так і не змогли здолати суперника.

«Команда має бути готова реагувати і після забитого, і після пропущеного. Повторюсь, в другому таймі реакція буда непоганою, але немає простору, довгі передачі», — підкреслив головний тренер ФК «Полісся» Юрій Калітвінцев.

Під час матчу застосовували систему VAR, її для «Чемпіонської» групи VBET UA Перша придбав президент футбольного клубу «Полісся» – Генадій Буткевич. Технологія дозволяє судді ухвалювати рішення в спірних моментах за допомогою відеоповторів. Таке відбувалося у Житомирі вперше.