Чемпіонат з практичної стрільби: правоохоронці Житомирщини відточують практичні вміння (ВІДЕО)

5 липня на базі стрілецького полігону відбулися змагання поліцейських підрозділів ГУНП області із практичної стрільби з пістолета. Участь у них взяли шість команд, кожна з яких складалася з трьох стрільців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Регламент турніру передбачав виборювання першості як в індивідуальному, так і у командному заліках. У першій частині кожен учасник поетапно стріляв по різних мішенях. Тож найвлучнішим став спецпризначинець Валерій Гуща, «срібну» нагороду виборов представник ГУНП Євгеній Колесник, а «бронза» дісталася поліцейському офіцеру громади Миколі Денисову.

У фіналі змагань абсолютним переможцем у командному заліку стала команда ГУНП області. Друге місце зайняла команда Житомирського районного управління поліції, а третє – рота поліції особливого призначення», – йдеться у повідомленні.

Усі призери були нагороджені медалями, а команда-переможець – кубком Головного управління Нацполіції області. Всі учасники мали чудову нагоду покращити свою професійну майстерність, отримавши додаткові навички в службовій підготовці.