15-річному жителю Глибочицької громади повідомили про підозру у вбивстві товариша

15-річному жителю Глибочицької громади повідомили про підозру у вбивстві товариша

Під час досудового розслідування було встановлено, що напередодні загиблий чаркував з трьома своїми знайомими, серед яких був 15-річний житель Глибочицької громади. У ході застілля між ним та підлітком виник конфлікт, тоді хлопець і травмував опонента. Після бійки учасники пиятики розійшлися у справах, залишивши товариша у квартирі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повернувшись, вони виявили чоловіка мертвим. Тоді підліток заручився підтримкою 42-річного власника помешкання та його 39-річного товариша. Чоловіки, загорнувши тіло у килим, винесли його у двір будинку, де й були помічені перехожими», – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили 15-річному жителю Глибочицької громади про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Днями обвинувальний акт відносно юнака було скеровано до суду. За вчинене діяння йому загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Обом його «помічникам» слідчі Житомирського районного управління поліції повідомили про підозру у приховуванні злочину (ст. 396 КК України). Розслідування у цих провадженнях триває.

Нагадаємо, уночі 7 серпня перехожі побачили на вулиці міста трьох чоловіків, які несли загорнуте в килим тіло людини. Вони повідомили про це у поліцію, а трійця, злякавшись, кинула свою ношу і втекла.

Поліцейські, які прибули на місце події, виявили у килимі 41-річного містянина без ознак життя, а медики констатували смерть чоловіка. Згідно з висновками експертів, причиною його загибелі стала тупа поєднана травма тіла.