У Житомирі підбили підсумки Чемпіонату з баскетболу серед учнів 8-11 класів (ВІДЕО)

Напружена гра на полі, дух командної єдності та овації глядачів – у ліцеї №7 у Житомирі відбувся фінал Чемпіонату з баскетболу. Участь брали учні 8-11 класів.

На відео 13-річний капітан баскетбольної команди ліцею №3 Житомира – Назар Бойко. Юнак у спорті вже 5 років. Хлопець ділиться, без конфліктів на полі ніяк, але найефективнішим методом їх вирішення є розмова.

«Іноді буває таке, що ми не можемо зібрано грати. Проте з часом усе вирішуємо. Любимо брати тайм-аути і обговорювати всі ситуації, які є неправильними», — каже капітан баскетбольної команди ліцею №3 в Житомирі Назар Бойко.

На Чемпіонаті команда Назара посіла перше місце та отримала перехідний кубок.

«Якщо говорити про цей шкільний чемпіонат, то ми його започаткували на подальші роки. Команді переможців ліцею №3 був вручений перехідний кубок. Кожна команда, яка бере участь, дбає про те, щоб кубок залишився у неї», — говорить перша заступниця директора департаменту освіти ЖМР Світлана Ковтуненко.

Такі заходи є поширеними серед юнацтва, адже молодь продовжує займатися спортом і хоче здобувати заслужені перемоги.

Єгор – вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи №1 міста Житомир. В баскетбол грає вже 4 роки. У фіналі Чемпіонату його команда посіла друге місце. Юнак не засмучується

й наголошує на важливості подібних заходів та спорту в цілому.

Подібні чемпіонати планують проводити на постійній основі, щоб залучати більше дітей та підлітків до спортивного життя.