У Житомирі для жінок з родин військових та ВПО відбувся майстер-клас з кулінарії

У Житомирі для жінок з родин військових та ВПО відбувся майстер-клас з кулінарії

У рамках проєкту «Жіноча єдність – сила для Перемоги!» для жінок з родин військових та ВПО відбувся майстер-клас з кулінарії. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

«Цей проєкт, організований за ініціативою громадської діячки та голови ГО «Мир на долоні» Ірини Гладкої, радниці начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я, став важливою опорою для жінок, які переживають відсутність своїх близьких через військову службу. 

Як зробити диво в стаканчику? Кулінарними лайфхаками з учасницями проєкту ділилась Ольга Назарова . На майстер-класі вона навчила готувати шоколадний трайфл з ягідною начинкою. Розповіла секрети приготування вишневого компоте та конфі з полуниці», – йдеться у повідомленні. 

За спільною справою, вони не лише опановували секрети сучасного десерту, а й активно спілкувались. Кожна з учасниць чудово провела час та отримала незабутні емоції, а кафе Лампочка гарантувала нам затишну атмосферу. 

Довідково. Захід реалізовується Громадською організація “МИР на долоні” завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни» Коаліція_Житомирщина_1325, який виконується Українським Жіночим Фондои / Ukrainian Women’s Fund у партнерстві з Ла Страда-Україна/La Strada-Ukraine, Асоціацією жінок-юристок України “ЮрФем”, Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром “Жіночі перспективи” за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко.