У Житомирі відбувся зимовий чемпіонат області з плавання

78
У Житомирі відбувся зимовий чемпіонат області з плавання

Відбувся відкритий зимовий чемпіонат Житомирської області з плавання. В обласних змаганнях взяли участь плавці Житомира та Іршанська. Змагалися плавці у двох вікових групах (І група – дівчата та юнаки 2009 р.н. і старші, ІІ група – дівчата та юнаки 2010 р.н. та молодші) за програмою багатоборства. Про це повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Спортсмени не лише мали змогу підвищити рівень спортивної майстерності, покращити власні результати, а й пройшли відбір на Зимовий чемпіонат України з плавання серед юніорів та юнаків, який відбудеться з 22 по 25 лютого у м. Бровари та Зимовий чемпіонат України з плавання серед кадетів, який відбудеться з 16 по 19 березня у м. Полтава.

Серед кращих спортсменів слід відмітити Майстра спорту України з плавання Анастасію Хоменко, що встановила два рекорди Житомирської області на дистанціях 50 вільний стиль (0.26,59) та 50 батерфляй (0.28,95) та Кандидата у Майстри спорту України Владислава Красинського, який покращив вищі досягнення Житомирської області для юнаків 15-16 років на дистанціях 50 батерфляй (0.26,82) та 100 батерфляй (0.59,95)», – йдеться у повідомленні.

Під час церемонії відкриття чемпіонату Начальнику Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Сергію Козловцю вручено подяку від Президента Федерації плавання України Андрія Власкова за сприяння у розвитку спортивного плавання на теренах Житомирщини.