Спортсмен із Житомирщини Кирило Лампіцький здобув бронзову нагороду на юніорському чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій

69
Спортсмен із Житомирщини Кирило Лампіцький здобув бронзову нагороду на юніорському чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій

4 лютого 2024 року в м. Белград (Республіка Сербія) відбувся юніорський чемпіонат ABAF у приміщенні, на яких Україна була представлена двадцятьма атлетами, п’ятеро з них  – вихованці Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради. Про це повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

Потрапивши до сильнішого забігу на дистанції 60 метрів з бар’єрами Кирило Лампіцький фінішував третім і посів таку ж сходинку за підсумком обох – 7.96 с.

«Медаль уже на старті змагань – завжди чудовий початок.Кирило мав усі шанси фінішувати навіть ще краще, адже з останнього бар’єру зійшов першим, проте на фініші його трішки затиснуло й він втратив кілька сотих», – розповідає керівниця делегації Хрестина Ромащук.

За крок до медалі залишились легкоатлети: стрибун у висоту Володимир Савіцький, стрибнувши у висоту на 2.00 метри, лише за спробами поступився бронзовому призеру; Олександра Любанська також з особистим рекордом була п’ятою з бігу на 800 метрів, а Вікторія Бондарєва – сьомою. На 60-метрівці була Єлизавета Шваб, яка з часом 7.72 с. стала дев’ятою.