Житомиряни вибороли перемогу на кубку світу з кікбоксингу WAKO

667

Житомирянин Володимир Демчук всьоме став володарем Кубку світу з кікбоксингу WAKO серед дорослих. Члени національної збірної  Артем Мельник та Єгор Фролов вибороли срібну та бронзові нагороди. Нагадаємо у цьогорічному світовому турнірі брали участь майже три тисячі учасників з 42 країн. Спортсмени та головний тренер збірної України  з кікбоксингу WAKO В’ячеслав Гопанчук розповіли про підготовку до змагань.

«Володимир Демчук 12 років поспіль знаходиться у складі збірної України. Він підтвердив, що він лідер в своїй ваговій категорії» — сказав головний тренер збірної України з кікбоксингу WAKO В'ячеслав Гопанчук.

«Вийшов з болгарином до фіналу. Я очікував більшого. Під час поєдинку він взагалі нічого не міг зробити. Я бачив кожен його рух і на зустрічних ходах наносив удари, перехоплював його активні атакуючі дії .Він зупинявся і не знав, що робити. Тим самим виборов фінальну перемогу і став сьомий раз поспіль чемпіоном кубку світу» — розповів володар кубку світу з кікбоксингу WAKO Володимир Демчук