У Житомирі відкрили стадіон «Спартак Арена»

837

Оновлений стадіон з оновленою назвою «Спартак Арена» відкрили у Житомирі. Під час відкриття відбувся турнір пам’яті Дмитра Рудя, який розпочали матчем фіналістів юнацького турніру серед юнаків 2005-го року народження. За перемогу у турнірі змагалися вихованці СДЮСШОР «Полісся» та ДЮСШ «Бердичів». Матч завершився з рахунком 2:5. Перемогу здобули бердичівляни.

«Відкриття стадіону. Він є одним з двох, які будувалися в Житомирі, сподіваюся, що найближчим часом буде відкритий стадіон «Полісся». Але з іншого боку – це 90-й стадіон, який в Україні, який реконструйований за останні п’ять років, ну і 1700 дитячих майданчиків міні-футбольних, які теж побудовані за п’ять років. Дуже важливо, що 800 дітей сьогодні записалися до дитячої школи. І саме головне, що Житомир стає таким активно-спортивним, виграє Чемпіонат України. Ну і я сподіваюся, що до U 20 до якої долучилися вже житомиряни – молодий Сікан. Маліновський вже грає в збірній України. Для нас, для Уряду дуже важливо, що тут є співпраця Уряду, Федерації футболу, органів місцевого самоврядування. І всі зробили дуже багато, щоб ці стадіони відкривалися» — сказав Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Геннадій Зубко.

Також поле стадіону випробували команди ФК «Купол-95» та Головного управління Національної поліції, які боролись за кубок Героїв АТО. Перемогу з рахунком 0:3 здобули поліціянти