Житомирські кікбоксери повернулися у Житомир з перемогами

380

Зустрічали житомирських кікбоксерів у рідній спортивниій залі. Ще вчора хлопці на італійському ринзі боролися за перемогу в чемпіонаті світу WAKО. Такі чемпіонати відбуваються раз в два роки.

У кожній ваговій категорії точилася запекла боротьба. Артем Мельник на прізвисько «Алабай» був першим номером у ваговій категорії до 86-ти кілограм і бився у розділі «фул-контакт», а Володимир Демчук, на прізвисько «Дядя Вова» виступив другим у вазі до 69-ти кілограм у розділі «кік-лайт». І після трьох виснажливих поєдинків хлопцям вдалося здобути перемогу.

«У цьому чемпіонату брала участь 65 країн і 1536 файтерів, самих бійців» — повідомив Заслужений тренер України В'ячеслав Гопанчук.

Артем Мельник у цей вид спорту прийшов у 2012 році і чудово пам’ятає, як у 2013 Володимир Демчук здобув своє чемпіонство світу. Тренер каже, можливо перемога «Дяді Вови» надихнула юнака працювати та перемагати.

Сам Артем зізнається, ще у 15 років мріяв про світове чемпіонство. Тому вирішив, зробити усе можливе та неможливе, аби мрія стала реальністю.  

«У своїй голові чемпіоном світу я був у 15 років. Просто знадобився деякий час, аби це довести. Враження неперевершені. Я ж кажу, це не передати словами. Це треба відчути. Таких емоцій не було від жодних змагань» — сказав чемпіон світу з кікбоксингу Артем Мельник.

Спортсмен у своїй ваговій категорії та розділі провів три поєдинки. Найбільше хвилювався за перший бій з представником Хорватії.  Другий поєдинок відбувся зі спортсменом з Туреччини. А от третій бій з представником Норвегії змусив хлопця зробити неможливе.

Володимир Демчук займається кікбоксингом ще з 2005 року. «Дядя Вова», як його звикли називати у спортивному колі, вже досвідчений боєць. Тому свою трійку поєдинків розпочав впевнено.

Спортсмен зізнається, цей чемпіонат вкотре впевнив його, що міжнародний кікбоксинг не стоїть на місці і щоразу набирає нові оберти в розвитку.

«За місяць спортсмени можуть змінюватися. Це Міжнародний кікбоксинг» — сказав срібний призер з кікбоксингу Володимир Демчук.

Спортсмени не планують зупинятися на досягнутому. Вони мають грандіозні плани. Серед яких популяризація кікбоксингу та рідного міста на Міжнародному рівні