«Полісся U19» останній матч першого кола завершив перемогою

571

Останній матч осінньої частини завершено. Вже з перших хвилин житомирські футболісти перехопили ініціативу у свої руки. І на 6-й хвилині після стандарту ударом головою рахунок відкрив Богдан Барановський. 

Після забитого м’яча житомиряни продовжили тиснути на ворота суперника і повністю домінували на полі. У другому таймі вони продовжували грати першим номером і на 58-й хвилині Назар Халимівський вдруге вразив ворота суперника. 

Після другого забитого голу житомиряни змарнували ще декілька нагод поцілити у ворота суперника і розслабилися, поступившись ініціативою «Фавориту». Однак гості своїм шансом не скористалися, а згодом гравці «Полісся U19» посунули гру від власних воріт і довели матч до впевненої перемоги з рахунком 2:0. Тренер від хлопців очікував більшого, але результатом задоволений. 

«Важко дуже, але я думаю у нас вийшло те, що ми задумали. В кінці трохи підсіли, але 3 очка є, отже все добре» — сказав тренер «Полісся U19» Максим Зайнчковський.

Тренер команди суперника визнає, були моменти коли гол могли забити, але реалізувати плани не вдалося. Каже знав, що «Полісся» сильна команда і грати буде важко.  

Тим часом «Полісся» готується до другого кола Чемпіонату, який розпочнеться навесні наступного року. 

«Будемо десь ще дивитися футболістів. Було пару дзвінків, хочуть ще до нас в Ю19. Будемо підсилюватися» — сказав тренер «Полісся U19» Максим Зайнчковський