БК «Житомир» виборов перемогу у БК «Самбір»

502

Вихідні у Житомирі були баскетбольні. На паркеті зустрілися клуби Житомира та Самбору. Грали у рамках Першої ліги Чемпіонату України. У  перший день з відривом у 24 очки перемогли житомиряни. Найкращий результат показав Юрій Шкондя. У свій актив записав 31 очко, 9 підборів, 6 перехватів та 2 передачі. Гравці кажуть, показали гарну техніку з чудовим захистом. Тренер говорить – спортсмени клубу вже досить досвідчені. 

У команді суперників «Самбір» кажуть, перш за все програли в «підбиранні». Думають, на це могла вплинути втома, через довгу дорогу до Житомира.

Другий день зустрічі клубів був дуже напружений. У результаті двох овертаймів баскетбольний клуб «Житомир» вирвав перемогу з різницею у 5 очок. Найкращим, знову ж таки, став Юрій Шкондя, а у команді суперників Дмитро Кравченко. Житомиряни розповідають, на другий день Чемпіонату якість гри була зниженою, бо втратили перевагу.

«Хочеться подякувати команді, що навіть не дивлячись на те як складався хід гри, вони боролися до кінця. Викладалися і довели гру до перемоги», — каже тренер БК «Житомир» Юрій Горєнков.

У баскетбольному клубі «Самбір» говорять – перший овертайм йшли нога у ногу, а вже у другому можливість перемоги впустили. Та все одно, в порівнянні з першим днем, грою задоволені. 

Вже у грудні баскетбольний клуб «Житомир» знову прийматиме гостей. 4-го та 5-го грудня зіграють з Луцьком, а 11-го – 12-го з командою зі Львова.