Впевнена перемога житомирської баскетбольної команди «Юність»

568

Сьогодні у шкільному спортзалі в запеклому поєдинку в рамках юнацької баскетбольна ліга серед дівчат 2010-го року народження зустрілись житомирська та черкаська команди.

Гра до останнього моменту тримала у напрузі всіх вболівальників. Підтримати юних баскетболісток прийшли і представники першолігового БК «Житомир» на чолі зі своїм тренером. Сьогодні вони помінялися з дівчатами ролями, бо ж ті не пропускають жодної гри хлопців.

«Дуже приємно, що у нас в місті Житомирі з’явилася команда уже. Уже не перший рік вони грають в дитячій лізі. Дуже приємно, що є перспективні дівчата, яка показують рівень гри своїми перемогами, доводять, що вини можуть грати на хорошому рівні» — сказав капітан БК «Житомир» Михайло Нейжмак.

У перервах між періодами житомирські спортсменки розповідали, уже неодноразово доводилися зустрічатися з черкаськими баскетболістками. Проте, цього разу, як ніколи вірять у свою перемогу.

«Ми вже грали з Черкасами і якщо я пам’ятаю ми їм програли, але зараз я прям впевнена, що ми їх виграємо» — каже баскетболістка команди «Юність» Мілана Жаворонкова.

Дівчата сказали — дівчата зробили. Після фінального свистка табло показує результат 56:35. На користь житомирянок. 

Тренер дівчат каже, гра була складною і напруженою. Перемога заслужена і він пишається своїми спортсменками. Впевнений, перемозі посприяла і сильна підтримка вболівальників. Особливо те, що на гру завітали їхні кумири — гравці БК «Житомир».

Підтримати юних баскетболісток прийшов і тренер БК «Житомир» Юрій Горєнков. Каже, сильно хвилювалися і щиро вболівали за колег по цеху.

Стомлені, але щасливі спортсменки розмовляють з кумирами. Сьогодні вони відпочиватимуть, а вже завтра прийдуть підтримати БК «Житомир» у їхній грі своїм персональним лозунгом