У Житомирі визначили переможців триденного Чемпіонату України з хокею на траві

701

Впродовж трьох днів у спортивній залі на базі ФОКу змагалися юні хокеїсти. Спортсмени приїхали з п’яти областей, аби помірятися силами у Чемпіонаті України з хокею на траві. Організатори кажуть, цьогорічні хокеїсти неабияк зміцніли і показали хороший рівень гри.

У фіналі зустрілися дві найсильніші команди «Барса-1» з Шостки та «Фенікс-1» з Бердичева. Протистояння юних хокеїстів було запеклим. Та перемогу з рахунком 6:1 вдалося вибороти спортсменам з Шостки. Вони радіють перемозі та вже планують наступне тренування.

«Дуже класно. Тому, що ми тренуємося і ми стараємося до цього досягнути кожного разу. Треба тренуватися ще», — каже учасник змагань Назар Батеха.

Тренер гравців впевнений, перемогу вдалося здобути завдяки щоденній праці, бо ж команда «Барса-1» існує близько восьми років. Наставник переможців каже, намагаються брати участь у змаганнях якомога частіше. Тож налаштовують хокеїстів теж по-особливому.

Переможені спортсмени зізнаються, поразка їх не засмутила, бо ж боролись до останніх сил.

Організатори розповідають, проведенням змагань задоволенні. Бо ж кожна команда отримала змогу заявити про себе на спортивному полі.

Нині ж Житомирщина докладає максимум зусиль, аби розвинути хокей на траві та зробити його популярним видом спорту.

Житомирщина на Чемпіонаті України з хокею на траві серед юнаків показала хороший результат, дві команди вибороли призові місця.