Як розпочати власну справу з нуля: поради житомирянам давали уже успішні бізнесмени (ВІДЕО)

У залі уже кілька десятків житомирян. Сьогодні для тих, хто поки лише мріє про власний бізнес тут розкриють кілька секретів як все ж розпочати власну справу і зробити її успішною.

Організатор заходу каже, ідею провести саме благодійний бізнес форум виношував близько півроку, утім через масовані обстріли плани постійно доводилося переносити. Сьогодні ж люди зможуть набратися і досвідом, і задонатити на ЗСУ.

В умовах війни розвивати власну справу звісно важче, кажуть бізнесмени, але можливо, головне не забувати поєднувати це із допомогою армії.

Засновник магазину техніки apple каже, поділитися досвідом із іншими хотів давно, адже сам колись починав із нуля.

Поки магазин у Житомирі один, утім днями в області відкриється ще один, анонсує Іван. А от до кінця 24-го року по Україні поставили за мету відкрити уже 5 точок. Лише 3 роки на ринку і одна з пекарень міста, утім молодий вік не завадив команді відкрити уже кілька магазинів по усій країні. Окрім допомоги Збройним силам, розповідає регіональна менеджерка, турбуються у кожному місті і про вразливі верстви населення.

Серед відвідувачів форуму є й ті, хто бізнес уже має, але поки в онлайні, тож потребують досвіду від інших.

«У нас є сімейний онлайн-бізнес, але у наступному році хочемо відкритися офлайн у Житомирі», — говорить учасниця форуму Дар’я.

А є ті, хто із майбутньою справою не визначилися, але точно упевнені, що з чогось розпочинати треба, аби в майбутньому відбудовувати країну.

Організатори заходу обіцяють, якщо цей форум людям сподобається – його проведуть знову, але із іншими спікерами. Запис сьогоднішньої розмови пізніше усі охочі також зможуть знайти у соцмережах.