За минулий рік підприємці Житомирської області за програмою «Власна справа» отримали понад 125 млн грн

Упродовж 2023 року жителі Житомирщини подали 999 заяв на отримання мікрогрантів для розвитку бізнесу за програмою «Власна справа». За результатами їх розгляду Державний центр зайнятості ухвалив 520 позитивних рішень на загальну суму понад 125 млн грн. Тобто середня сума одного мікрогранту – близько 240 тис грн. Протягом півроку після надходження коштів переможці програми зобов’язались створити 1108 нових робочих місць

98
детальніше
На Житомирщині схвалено 123 бізнес-проєкти за програмою мікрокредитування «Власна справа»

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики, з липня 2022 року в рамках урядового проєкту єРобота діє програма мікрокредитування «Власна справа», за якою на Житомирщині схвалено 123 бізнес-проєкти. 

 

235
детальніше
Як розпочати власну справу з нуля: поради житомирянам давали уже успішні бізнесмени (ВІДЕО)

Як почати власну справу? Як стати успішним навіть якщо починати з найменшого? На ці питання є відповідь і сьогодні своїм досвідом із житомирянами ділилися бізнесмени міста. Ба більше, захід зробили із користю і для Збройних Сил. Детальніше — дивіться у сюжеті

429
детальніше
60 переможців грантової програми «Власна справа» створять понад 150 робочих місць на Житомирщині

За підсумками шести періодів реалізації програми «Власна справа» в рамках проекту «єРобота» 60 подавачів грантів із Житомирщини отримали позитивні рішення. На втілення своїх бізнес-ідей вони отримають загалом майже 13,7 млн грн, в середньому по 228 тис. грн кожен з переможців. Результатом розвитку їхньої підприємницької діяльності стане створення 153 нових робочих місць.

274
детальніше
Близько 40 підприємців Житомирщини отримають грант на відкриття мікробізнесу

Уряд спільно із Міністерством економіки та Міністерством аграрної політики та продовольства України започаткували ряд програм державної підтримки малого та середнього бізнесу, у тому числі й для аграріїв. 

254
детальніше