До 15 років позбавлення волі за державну зраду засудили експолковника з Житомира – агента розвідки ПВК «Вагнер»

За публічного обвинувачення прокурора Житомирської обласної прокуратури мешканця Житомира визнано винним у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2  ст. 111 КК України)

106
детальніше
Суд призначив колишньому полковнику покарання за державну зраду, чоловік «зливав» дані про військові об’єкти ворогу

У Богунському районному суді м.Житомира 04.01.2024 року оголошено вирок чоловікові 1941 року народження, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 111 Кримінального кодексу України

136
детальніше
Житомирський обласний ТЦК та СП очолив бойовий полковник Сергій Мартищенко

Полковник Сергій Мартищенко очолив Житомирський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за наказом командувача Сухопутних військ України

107
детальніше
У Житомирі судитимуть відставного полковника, ворожого агента з позивним «Снаров» – здавав вагнерівцям дислокацію військових об’єктів та техніки ЗСУ (ФОТО)

Прокурори Житомирської обласної прокуратури надіслали до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом державної зради, умисно вчиненої на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній безпеці України в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України)

197
детальніше