У Радомишлі затримали 15-річного хлопця, який наносив нацистську символіку та антисемітські написи на могилах та пам’ятних меморіалах (ФОТО; ВІДЕО)

Правоохоронці викрили 15-річного жителя м. Радомишля у нанесенні забороненої символіки на могилах та пам’ятних меморіалах у місті. Встановлено, що хлопець входив до онлайн-чату, учасниками якого були підлітки та інші користувачі. Там вони обговорювали та планували провокаційні «акції»

217
детальніше
Зневажливо назвала державні символи України та стверджувала, що «її місто бомблять жовто-блакитні» – у Житомирі судитимуть «дворянку Харківської губернії російської імперії»

Прокурори Житомирської обласної прокуратури надіслали до суду обвинувальний акт стосовно жительки Харкова за фактом заперечення збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році (ч. 1 ст. 436-2 КК України)

205
детальніше
Легендарна пісня «А льон цвіте» у новій інтерпретації (ВІДЕО)

«А льон цвіте синьо-синьо, а мати жде додому сина…» — рядки з легендарної пісні Івана Сльоти стали символом війни, адже кожна мати чекає на свою дитину. Житомирські митці дали нове життя композиції, якій понад 50 років

1026
детальніше
У Житомирі з’явилася Ейфелева вежа

У Житомирі вже є своя Ейфелева вежа. Символ всіх закоханих у день Святого Валентина  з’явився у лісі на території Зарічанського лісгоспу. Державне підприємство запрошує всіх охочих відчути французький присмак у всесвітній день кохання, зробити пам’ятне фото чи селфі

1577
детальніше