Спортсмени з Житомира здобули золоту та срібну нагороди під час Кубку світу з кікбоксингу WAKO

447

Володимир Демчук займається кікбоксингом з 2005-го року і зараз тримає в руках свою нагороду – срібну медаль, яку здобув на Кубку світу з кікбоксингу WAKO. У півфіналі спортсмен зустрівся із діючим Чемпіоном, але врешті-решт поступився супернику із Угорщини. 

«Найцікавішим та одним з найскладніших був, відповідно, фінальний поєдинок. Далась взнаки втома і незручність опонента. Можу теж відмітити півфінальний бій. Працював з спортсменом з Ізраїлю, який на даний момент Чемпіоном Європи в моїй ваговій категорії. Він виборов його десь 2 роки тому. Я зустрівся з ним на цих змаганнях і відповідно переміг та вийшов у фінал» — сказав срібний призер 26-го Кубку світу з кікбоксингу WAKO Володимир Демчук.

Кікбоксер згадує, почав готуватися до змагань ще навесні, але останні 2 тижні були найбільш напруженими. Приділяв тренуванням увесь вільний від роботи час, адже окрім спорту Володимир є лейтенантом Служби безпеки України. Зізнається, поєднувати вдавалось завдяки підтримці керівництва. 

Попри потужну підготовку уникнути хвилювання Володимир не зміг. Зізнається, перед кожним поєдинком відчував тривогу та попередньо вибудовував тактику бою. Однак впоратись допомагала розминка та самоконтроль. А ось вже стоячи на п’єдесталі емоції були змішані. 

У складі національної збірної команди України Житомирщину разом з Володимиром представляв також Артем Мельник, який повернувся додому із золотою нагородою. Спортсмен готувався упродовж двох місяців та наразі результатом задоволений. Провів три напружених поєдинки, в кожному з яких, відповідно, здобув перемогу. 

Кікбоксингом спортсмен займається близько 9-ти років і за цей час здобув чималих результатів. Однак чемпіоном себе не відчуває. Каже, досягти успіху допомагає віра в себе та підтримка рідних. 

«Перш за все треба вірити в себе, працелюбність насамперед і бажання. Бажання і працелюбність – це формула успіху. Якщо ти цього не бажаєш і не працюєш, яким би талановитим ти не був, не буде ніякого результату» — розповів Чемпіон 26-го Кубку світу з кікбоксингу WAKO Артем Мельник.

Артем зізнається, особливої ейфорії від перемоги не було. Сприймав ці змагання як екзамен або контрольну, адже зараз серйозно готується до Чемпіонату світу.  

Вдома спортсменів зустріли досить тепло. В першу чергу призери одразу ж поїхали до свого спортивного залу, де їх зустрів тренер та молоді колеги. Жартують, це ж наші «Дядя Вова» та «Алабай». 

Результатами своїх учнів тренер цілком задоволений. Каже, у підготовці спортсменів був упевнений, тому що тренувались хлопці двічі на день 6 разів на тиждень. 

Тепер найближче майбутнє житомирських спортсменів – Чемпіонат світу, який відбудеться в жовтні. Хлопці активно готуються та мріють показати найкращі результати