Не мав ліцензію на польоти: у селі Кмитів неподалік людських хат впав літак, пілот у лікарні

На Житомирщині літак, який обробляв кукурудзяні поля впав неподалік людських хат. Пілот у лікарні з травмами спини, та виявилося, що у нього не було ліцензії на польоти, як і дозволу на обробіток. Яку відповідальність понесе пілот та чи постраждав хтось із місцевих розповість Вікторія Гнатюк

441
детальніше
У Кмитівському музеї відкрили п’яту виставку з циклу «Жести ставлення»

У Кмитівському музеї відкрилася виставка «Неслухняні тіла» — п’ята по рахунку з програми «Жести ставлення». Цього разу змінювали погляди на культуру та зображення тіла в мистецтві. Говорили про новітній авангард — це  — квір. Напрямок з елементами ню покликаний переосмислити людське тіло і відкинути «старого Адама»

635
детальніше
Видалити сторінку Кмитівського музею у Фейсбуці, —регламентна комісія

Про створену в Фейсбуці сторінку під назвою «Кмитівський музей радянського мистецтва» тривають суперечки. Під час засідання регламентної комісії обласної ради обговорили питання доцільності та авторства її створення та винесли протокольне рішення. В управлінні культури заявляють: суперечливу сторінку в соцмережі не створювали, а назва музею залишилась незмінною «Кмитівський музей образотворчого мистецтва імені Буханчука»

544
детальніше
У Кмитівському музеї відкрили третю виставку з циклу «Жести ставлення»

Вже третю виставку із 5-тиепізодного проекту «Жести ставлення», відкрили  у Кмитівському музеї. Тема — війна та її тлумачення, щляхом співставлення сучасного й радянського бачення війни в мистецтві

551
детальніше
Музей у центрі дискусій

Кмитівський музей образотворчого мистецтва імені Буханчука опинився у центрі дискусій. Через сторінку у соцмережі, де заклад фігурує, як Музей радянського мистецтва. Сторінка має усі реквізити Кмитрівського музею, адресу, фото експозиції та висвітлення роботи. Офіційної зміни назви через відповідну процедуру не оголошували, тому звідки взялось слово радянське – далі у сюжеті.

617
детальніше