Внаслідок незаконного розміщення відходів деревообробки на території Овруцької МТГ довкіллю нанесено шкоду понад 1,5 млн. грн.

Під час здійснення рейдових заходів фахівцями Інспекції проведено обстеження земель на території лісового масиву філії «Овруцьке спеціалізоване лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України»

151
детальніше
У Житомирі створять лабораторію з надсучасним обладнанням для підприємців мікро- та малого бізнесу

На базі Центру професійно-технічної освіти м. Житомира (Селецька, 5), створять сучасну Лабораторію підприємництва. Тут встановлять новітнє високотехнічне виробниче обладнання, яке зможуть безоплатно використовувати підприємці мікро- та малого бізнесу для дрібносерійного виробництва своєї продукції з метою подальшого збуту. Сфера – деревообробка, металообробка та 3D- моделювання

159
детальніше
САД у Житомирській області готується до зими: заготовлено 3 тис. тонн солі, виготовлено 50% суміші для обробки дороги та готово 240 одиниць спецтехніки (ФОТО)

Зима у воєнний час – значний виклик для дорожників. Примхливі погодні умови осінньо-зимового періоду щороку ставлять під загрозу безпечний рух автошляхами. У воєнний час перед дорожниками, окрім ожеледиць і снігопадів, гостро постало питання забезпечення сіллю, оскільки постачання від головного виробника України «ДП «Артемсіль» втрачено, окрім того, суттєво збільшилась вартість матеріалів для зимового утримання.

168
детальніше
У Житомирі триває щоденна обробка громадського транспорту дезінфекторами

Щодня в житомирському ТТУ обробляють тролейбуси та трамваї. Це санітарне прибирання з дезінфекторами. Усі необхідні засоби обробки ТТУ закуповує власним коштом, так як і приватні перевізники. Наші журналісти бачили як триває дезінфекція трамваїв та тролейбусів

553
детальніше