Артисти літературного марафону «Відсіч» благодійний перформанс провели у Житомирі (ВІДЕО)

Вірші про війну, боротьбу, біль та гнів нашого народу, а також про мрії українців прозвучали сьогодні з вуст артистів літературного марафону «Відсіч» у рамках благодійного перформансу «Янгол носить форму ЗСУ». Впродовж концерту глядачі донатили кошти на дрони для воїнів. На спектаклі побувала Анна Чепель

105
детальніше
У Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера відбулася прем’єра літературного перформансу «ВІДСІЧ. Шлях до перемоги» (ФОТО)

Колектив Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера продовжує підтримувати та брати участь у заходах, присвячених Дню захисників та захисниць України. У день свята, 01 жовтня, на головній сцені відбулася прем’єра літературного перформансу «ВІДСІЧ. Шлях до перемоги»

150
детальніше
У Баранівці пройшла акція «Відсіч. Діти» (ВІДЕО)

Підняти патріотичний дух населення, популяризувати українську літературу та мову серед дітей та молоді – таку мету має проєкт «Відсіч. Діти». Днями акція пройшла у Баранівці. Діти зі сцени у музичному супроводі декламували вірші про наші реалії, про війну. Та довели, що українці можуть дати «відсіч»

278
детальніше
У Житомирі відбулася прем'єра перформансу «Спірна територія»

У Житомирі представили прем'єру перформансу «Спірна територія».  У ньому спробували поєднати хореографію, виставку та електронну музику. А сам захід відбувся в рамках фестивалю «ArsТетеrіvStage». Деталі – дивіться у сюжеті

683
детальніше