Жителю Коростеня апеляційний суд призначив 15 років позбавлення волі за державну зраду

За принципової позиції прокурорів Житомирської обласної прокуратури апеляційний суд призначив жителю міста Коростеня суворіше покарання – 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна за державну зраду (ч. 2 ст. 111 КК України)

99
детальніше
Суд призначив колишньому полковнику покарання за державну зраду, чоловік «зливав» дані про військові об’єкти ворогу

У Богунському районному суді м.Житомира 04.01.2024 року оголошено вирок чоловікові 1941 року народження, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 111 Кримінального кодексу України

127
детальніше
Уродженця Житомирщини, росгвардійця країни-окупанта, судитимуть за державну зраду

Прокурори Житомирської обласної прокуратури надіслали до суду обвинувальний акт стосовно громадянина України за фактом державної зради, який перейшов на бік ворога в період збройного конфлікту (ч. 1 ст. 111 КК України)

170
детальніше
Передавав ворожій розвідці розташування військової частини – на Житомирщині судитимуть коростенця за державну зраду

Прокурори Житомирської обласної прокуратури надіслали до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом державної зради та наданні державі-агресорці інформації, що шкодить суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності і державній безпеці України, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України)

221
детальніше
Завербований фсб рф – на Житомирщині викрили місцевого жителя, підозрюваного у державній зраді

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури, на підставі зібраних слідством фактів, місцевому жителю повідомлено про підозру у державній зраді, тобто, умисно вчиненому громадянином України на шкоду економічній та інформаційній безпеці України: надання іноземній державі та її представникам допомоги у проведенні  підривної діяльності проти України (ч. 1 ст. 111 КК України). 

303
детальніше