Продавала «елітні напої» на базарі: у Житомирі судитимуть одну з учасниць підпільного збуту фальсифікату

Під час досудового розслідування було встановлено, що жінка здійснювала придбання та збут на ринку незаконного виготовлених у підпільному цеху алкогольних напоїв. При цьому вона взагалі не мала спеціального дозволу на право торгівлі такою продукцією

126
детальніше
Продавали алкогольний фальсифікат: у Житомирі оголосили підозри організатору незаконного бізнесу та його 7 спільникам

Про якість спиртного, який продавали житомирянам на «точках» у ринкових павільйонах обласного центру, продавці гадки не мали. Етиловий спирт отримували поштою, після чого «на дому» самостійно розливали продукт у 1,5 л пластикові ємності. Ціни за пляшку такої «горілки» чи «коньяку» коливалася від 130 до 180 грн. Слідством встановлено, що така незаконна діяльність здійснювалася у Житомирі у період з вересня 2022 року по квітень 2023 року. Саме тоді правоохоронці й припинили «алкобізнес»

 

118
детальніше
У Житомирі повідомили про підозру ділкам, які організували міжрегіональну схему збуту фальсифікованого алкоголю

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури групі осіб повідомлено про підозру у незаконному збуті фальсифікованого алкоголю (ч. 2 ст. 28 ч.1 ст. 204 КК України)

76
детальніше
100 тис. флаконів з фальсифікованими рідинами, електронні цигарки, сотні тисяч упаковок тютюну та майже 5 млн. грн. готівки: у Житомирі викрили чотирьох «бізнесменів» (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури організованій групі повідомили про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні, транспортуванні з метою збуту та збуті підакцизних товарів – рідин для електронних сигарет і тютюну для кальяну (ч. 3 ст. 28, ч. ч. 1, 2 ст. 204 КК України)

160
детальніше
Поліцейські Житомирщини викрили групу фальсифікаторів алкоголю: вилучено 15 тонн спирту (ВІДЕО)

У трьох містах України виявлено діяльність групи фальсифікаторів алкоголю. Один із складів знаходився і в Житомирі. Загалом, під час обшуків, було вилучено 15 тон спирту вартістю близько 1,5 мільйона гривень

271
детальніше
У Житомирі припинили діяльність масштабного виробництва електронних цигарок, кальянів та рідин для вейпів (ВІДЕО)

Тіньовий бізнес з виробництва електронних цигарок, кальянів та рідин для вейпів у середмісті виявили житомирські поліцейські. Так, зловмисники щомісяця заробляли на контрафактних підакцизних товарах щонайменше 5 мільйонів гривень, а тепер будуть відповідати за законом. Деталі затримання та скільки коштувала чергова партія незаконної суміші для куріння — далі

202
детальніше
У Житомирі з кафе та складського приміщення вилучили 700 літрів фальсифікованого спиртного, яке привозили з Волині (ФОТО)

Днями поліцейські провели обшуки на території двох областей, у результаті чого вилучили понад 48 тонн спирту та близько 600 літрів горілки сумнівної якості. Триває встановлення усіх причетних до нелегального бізнесу

309
детальніше
На Житомирщині в групи ділків вилучили тонну фальсифікованого алкоголю, безакцизні цигарки та гроші (ФОТО)

24 серпня поліцейські Слідчого управління ГУНП та Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели десять обшуків за місцями перебування та проживання групи осіб. Встановлено, що вони займаються реалізацією незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя та здоров’я людей. Вилучено понад тонну спирту та майже 3 тисячі пачок контрафактних цигарок.

194
детальніше
Вилучено понад 5 тонн фальсифікату – на Житомирщині викрили групу ділків, які займалися незаконним збутом бензину та дизельного пального (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури викрито групу осіб, причетних до незаконного зберігання з метою збуту та збуту незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 3 ст. 204 КК України). 

243
детальніше