У Житомирі в останню путь провели двох захисників Остапенка Вадима та Нетикшу Віктора, які поклали життя за свободу України

На щиті повернулись Герої…Остапенко Вадим та Нетикша Віктор. Військові віддали життя захищаючи рідну землю. Вічна слава полеглим воїнам.

132
детальніше
У Житомирі з нагоди Дня рятувальника відзначили кращих з кращих

Лише за 8 місяців року вони відреагували на понад 3 тисячі викликів та врятували близько 100 мешканців Житомирської області. Попри бойові дії рятувальники по всій Україні гідно виконують свій службовий обов’язок. З нагоди професійного свята, яке відзначають 17 вересня, у Житомирі нагородили кращих з кращих.

175
детальніше
У Житомирі закуплять 12 пікапів на потреби Збройних сил України

Житомирська міська рада закупить 12 пікапів для виконання бойових завдань не на лінії фронту. Закупівлю проводить КП «ЖТТУ», офіційних дилерів, власників пікапів та виробників авто запрошують до участі на платформі Прозорро. Детальніше – дивіться далі.

180
детальніше
У Житомирі встановили перше модульне укриття (ВІДЕО)

Захистити від уламків зможуть модульні укриття, які закупив Житомир. Перше сьогодні вже встановили по вулиці Лятошинського. Коли житомиряни зможуть ховатися там та які його характеристики – дивіться у матеріалі

140
детальніше
У Житомирі пройшли змагання з футболу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України

«Шаную воїнів – готуюсь до захисту Вітчизни». Під таким гаслом у Житомирі пройшли змагання з футболу на Кубок Міністра оборони України серед допризовної молоді. За першість боролись 6 команд з усієї області.

365
детальніше
У Житомирі попрощалися з Героєм: Віталію Березовському назавжди 37

У Житомирі в останню путь провели Героя. Віталій Березовський стояв на захисті країни ще в 2014-му, тож не залишився осторонь і під час повномасштабного вторгнення. Героїчно загинув 14 травня 2023 року, визволяючи Донеччину. Чоловіку назавжди 37.

336
детальніше
У Житомирі відбулася «ЗеРуханка»: проводив захід перший в історії України чемпіон світу з дзюдо

У Житомирі відбулася перша «ЗеРуханка». Проводив її перший в історії України чемпіон світу з дзюдо – Георгій Зантарая. Як усе пройшло та чи чекати нових руханок – дивіться у сюжеті.

414
детальніше
Як відзначатимуть День вишиванки у Житомирі

День вишиванки традиційно відзначають у третій четвер травня. Свято започаткували для збереження споконвічних українських традицій та створення етнічного вишитого одягу. Які заходи запланували у Житомирі до свята – у сюжеті.

350
детальніше
У Житомирі попрощались із Героєм: Михайлу Кімкіну назавжди 30 років

На Смолянському цвинтарі Житомира знову попрощалися із Героєм. Михайло Кімкін пішов захищати Україну з початком повномасштабного вторгнення і загинув, виконуючи бойове завдання. Яким був воїн – далі.

353
детальніше
У Житомирі погасили поштовий випуск «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» (ВІДЕО)

У Житомирі відбулось спецпогашення нового поштового випуску від Укрпошти «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу». На марці зображені бійці Нацгвардії, Нацполіції та ДПСУ. Який тираж та де придбати – дивіться у матеріалі.

263
детальніше
У Житомирі стартували наймасштабніші змагання з футболу серед школярів «BGV Kids»

У Житомирі стартували наймасштабніші футбольні змагання між школярами «BGV Kids». Участь беруть 36 команд з кожного ліцея міста та 3-х громад. Змагатимуться між собою впродовж місяця за можливість вивести ФК «Полісся» на поле. 

313
детальніше
У Житомирі вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні

8 травня Україна та пів світу відзначають День пам’яті та примирення. День, коли нацистська Німеччина капітулювала і жахлива, затяжна війна , у якій загинули мільйони людей, нарешті закінчилась.

265
детальніше
У Житомирі до понад 11 років позбавлення волі засудили росіянина, який скоїв серію розбійних нападів на підлітків

Ювенальні прокурори у суді довели, що неодноразово судимий уродженець м. якутськ, громадянин росії, перебуваючи на іспитовому терміні за попередній злочин, протягом грудня 2022 – січня 2023 років скоїв серію розбійних нападів на неповнолітніх та крадіжок

211
детальніше
Показати ще Показати ще